KORE DİZİLERİNDEN HABERLER ! -Inspiring Generation dizisi için Çin'de bulunan Kim Hyun Joong, sert bir karakteri canlandırıyor. Uzun bir aradan sonra seyircilerle buluşan aktörün dizisi, büyük beğeni topladı. - You Came From Stars dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikaktleri üzerine topladı. -5urprise, diğer gruplardan farklı olarak şarkıları ile değil After School Bokbulbok dizisi ile çıkış yaptı.

Sakin ol Şampiyon, It' Okay That's Love

Yeni bir dizimizle daha birlikteyiz :) Normalde konusunu okurken diziyi gözünüzün önünde canlandırırsınız ya? -Ha, işte o hayali silip atın çünkü anormal bir diziyle birlikteyiz ;)
                              

Dizimizin konusunu bir okuyun sonra öznel yorumlarımı da okumanızı istiyorum.

Dizimizin başrol erkek oyuncusu Kore'nin en önemli yazar ve radyo DJ lerinden. Kitapları cinayet üzerine olduğu için bir gün canlı yayında psikologla kitabının gerçekliği üzerine bir tartışmaya giriyorlar.Psikolog da başrol bayan oyuncumuzun ta kendisi :D Psikolog röportajda ve sonrasında yazarın dikkatini çekiyor. Bu arada yazar da az çapkın değil hani psikologa yanaşmak için kaldığı eve (psikolog ve 2 arkadaşının kaldığı) bu yazar da giriyor :D Ve kıyamet başlıyor hayırlı uğurlu olsun... Şimdi diyebilirsiniz peki neden yazının başında hayallerinizde ki diziyi filan, çünkü dizinin konusunu da okusanız beklemediğiniz bir dizi çıkacak ;) izlerken dahi gelecek bölümü hesap etmekte çok zorlanacaksınız...

 Solda ki 2 kişi psikoloğumuzun cana yakın mı desem can bezdiren mi desem bilemedim ama ev arkadaşları :D

6.His - Diğerleri - Göz ; filmlerinden birini izlediyseniz ki izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ederim hepsi mükemmeldir. Neyse efendim dizim bu filmler gibi, tam anladım filmi diyorsunuz ki önce ki bölümlerde ufak sahnelerde gizlenen gerçekleri fark ediyorsunuz. Diziyi kısa anlattım çünkü izlerken keyfini çıkarın istiyorum :D Şu an izleyecek dizi mi arıyorsunuz, fazla vaktiniz mi var bu diziyi kaçırmamanızı öneririm :) 




Bir kaç gifle dizimizi de süsleyelim ^.^ 16 bölümlük dizimizin kısa özeti de ben denizden bu kadar :D Yeni bir dizide buluşana dek kendinize çoook çookkk iyi bakın.


İYİ EĞLENCELER :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...